Käyttöehdot

Lahjalista.netin käyttöehdot tiivistettynä

  • Palvelun käyttö on maksutonta.
  • Käyttäjien tulee noudattaa lainsäädäntöä ja hyviä tapoja.
  • Palvelu pyritään pitämään jatkuvasti saatavilla ja kehittämään sitä tarpeiden mukaan.

1. Palvelun kuvaus

Lahjalista.net (jäljempänä ”Palvelu”) on Tietovisio Oy:n (jäljempänä "Palveluntarjoaja") ylläpitämä sähköinen palvelukokonaisuus, jossa käyttäjä voi luoda ja katsella lahjatoivelistoja sekä varata lahjatoiveita.

Palvelua voi käyttää rekisteröitymisen yhteydessä annettujen tunnusten avulla. Tietyin rajoituksin Palvelua voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä (anonyymi käyttäjä).

Palvelu sisältää kolmannen osapuolen tarjoamia tietoja (mm. yhteistyökumppaneiden tuotetiedot ja kuvat tuotteista). Näihin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan näiden käyttöehtojen lisäksi mahdollisesti myös kyseisen kolmannen osapuolen omia palveluehtoja.

Palvelun visuaalinen ilme ja Palvelussa julkaistava aineisto, kuten esimerkiksi kuvat ja tekstit ovat Palveluntarjoajan tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta riippumatta siitä, onko niitä suojattu tavaramerkkioikeudella, tekijänoikeudella ja/tai muilla immateriaalioikeudellisilla suojakeinoilla.

2. Palveluntarjoajan oikeus käyttää tietoja

Palveluntarjoaja voi kerätä Palvelun käytöstä palvelun tarjoamiseen ja kehittämiseen tarvittavia tietoja. Palveluntarjoaja voi kerätä Palveluun rekisteröityneestä käyttäjästä lisäksi rekisteröitymisen yhteydessä annettuja henkilötietoja. Palveluntarjoaja voi lähettää rekisteröityneelle käyttäjälle sähköpostia tai muita vastaavia viestejä Palvelun käyttöön ja lahjatoiveisiin liittyen.

Palveluntarjoaja ei käsittele (esimerkiksi tallenna, käytä, siirrä, säilytä) anonyymeistä käyttäjistä saamiaan tunnistamistietoja käyttäjän henkilöllisyyden selvittämiseksi tai tavalla, joka on yhdistettävissä yksittäiseen luonnolliseen henkilöön, vaan ainoastaan Palvelun toteuttamiseen.

Voit torjua evästeiden käytön. Jos evästeiden käyttö on torjuttu, kaikki Palvelun toiminnot ja osapalvelut eivät välttämättä toimi kunnolla.

Rekisteriseloste

3. Käyttäjän vastuu

Palvelua saa käyttää vain näiden käyttöehtojen, lainsäädännön, viranomaismääräysten ja hyvien tapojen mukaisesti.

Rekisteröitynyt käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on yksinomainen käyttöoikeus rekisteröitymisen yhteydessä annettuun ensisijaiseen tunnukseen (sähköpostiosoite). Palvelun käyttö muilla kuin omilla tunnuksilla on kielletty.

Ilman Palveluntarjoajan nimenomaista kirjallista lupaa Palvelua ja Palvelun aineistoa saa käyttää vain ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Palvelun sekä sen tarjoamien tietojen käyttäminen osana omaa palvelua tai muuhun kaupalliseen tarkoitukseen ilman Palveluntarjoajan antamaa kirjallista lupaa on kielletty.

Käyttäjä vastaa kaikesta vahingosta, joka aiheutuu Palveluntarjoajalle tai kolmannelle osapuolelle siitä, että käyttäjä on toiminut näiden käyttöehtojen, lainsäädännön, viranomaismääräysten tai hyvien tapojen vastaisesti.

4. Palveluntarjoajan vastuu

Palveluntarjoaja pyrkii tarjoamaan Palvelussa virheetöntä tietoa. Käytät Palvelua ja sen sisältämiä tietoja ja aineistoja kuitenkin aina omalla vastuullasi. Näin ollen Palveluntarjoaja ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat mahdollisista virheellisistä tiedoista, Palvelun käytöstä tai käytön estymisestä.

Palvelun käyttö voi mahdollistaa pääsyn käyttämään tai tilaamaan myös kolmansien osapuolien tuotteita ja palveluja. Palveluntarjoaja ei vastaa Muiden palveluntarjoajien ja/tai kolmansien osapuolien tarjoamista tuotteista, palveluista, toiminnasta taikka antamista tiedoista tai aineistoista.

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä vuorokauden ympäri. Käyttökatkot ovat mahdollisia huollon, liiallisen kuormituksen tai muun syyn vuoksi. Palveluntarjoaja pyrkii informoimaan käyttökatkoista, vaikka se ei vastaa mahdollisista käyttökatkojen aiheuttamista katoamisista tai keskeytyksistä Palveluun tai sen osaan.

Palveluntarjoajalla on oikeus milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta estää pääsy Palveluun, muuttaa tai poistaa osia Palvelusta, poistaa lahjalista ja/tai rekisteröitynyt käyttäjä, jäädyttää käyttäjätili ja/tai sulkea Palvelu kokonaan.

5. Käyttöehtojen ja Palvelun muuttaminen

Palveluntarjoajalla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä käyttöehtoja. Palvelua käyttämällä hyväksyt nämä käyttöehdot.